XS Trading

Wij zijn de officiële importeur en distributeur van O BAG, JU'STO, PARAFINA CO., en TOO2LATE in de Benelux. Oftewel: de leukste groothandel in mode-accessoires en het gezelligste kantoor met magazijn aan de Zaan in Zaandam.

Ons team

Het begon als een toevallige ontdekking van O clock door Gijs en Marianne op vakantie in Milaan in 2009. Een klein winkeltje in Milaan verkocht de aantrekkelijke horloges nog maar net! Deze ontdekking leidde uiteindelijk tot het importeurschap in de Benelux en begon met een kantoortje aan huis op het platteland van Grootschermer: XS Trading. Een paar jaar later werd de iconische O bag ontworpen. Wie had ooit gedacht dat een klein horlogemerk zou uitgroeien tot een van de populairste tassenmerken van Italië? Wat begon als hobby liep al snel uit de hand..

Inmiddels is het importeren van O bag en O clock niet meer onze enige activiteit en hebben we 5 winkels geopend in 3 jaar tijd. Ook verandert er af en toe iets in ons assortiment en importeren we tegenwoordig 4 merken. We zijn altijd op zoek naar leuke, originele en vrolijke merken om ons assortiment te versterken, zowel voor ons distributie bedrijf XS Trading als onze gezellige winkeltjes in Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Leiden en Utrecht.

Met een klein team doen we ons uiterste best om uw winkelervaring persoonlijk te maken, te verbeteren waar nodig en onze spullen zo goed mogelijk aan jullie te presenteren.

Ons XS Trading team:

XS TRADING KANTOOR & MAGAZIJN

Jose

Ons O Shop team:

O SHOP ALKMAAR

Gerdien & Charlotte

O SHOP AMSTERDAM

Aspasia

O SHOP HAARLEM

Wilber

O SHOP LEIDEN

Linda

XS Trading maakt gebruikt van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Lees meer
Akkoord